Dubai guide - Hampton al Barsha by Hilton

Hilton levererar som vanligt!
Hotellet har elva våningar och byggdes 2018.
Läget är nära Mall of Emirates (max 10 min promenad) och bara 5 minuter till tågstation. Vi som är fyra, två vuxna och två barn fick två hotellrum med öppningsbar dörr i mellan. Så lyxigt med så mycket yta. Ena rummet fick vi med dubbelsäng, 180 cm och ena med två separata sängar, 120 cm.
Vi fick rum på tredje våningen vilket oroade oss först då det är ganska mycket trafik utanför men inget hörs, helt tyst på rummen. Frukost serveras på våning ett och den är inte mycket att skryta om tyvärr. Tyvärr minus för det mesta men plus för frukten, våfflorna och färsk honung. Minus för den sk äggröran, stenhårda ägg, udda bacon och korv samt kaffet.
På hotellets översta våning finns det ett gym som är tillräckligt utrustat. Öppet med rumsnyckel dygnet runt. Ett tips! Där finns alltid gratis flaskvatten att tillgå.
På taket finns en takpool med varmt vatten och fantastisk utsikt. Dock finns det bara tio solsängar så ibland kan man bli utan ett tag men då fungerar poolkanten toppen att sitta på. Poolen är 1,20 djup. Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående, både i reception, städ och vid frukosten. Med bil tar det ca 30 minuter mellan hotellet och flygplatsen. Flera Supermarket finns i området och även några restauranger.

  • Resa

Gillar

Kommentarer