Gustavsvik camping i Örebro

I helgen besökte vi Örebro för att busa runt på Lost City och för att bo på Gustavsvik familjecamping.

Separat inlägg kommer om Lost City men först fokuserar vi på Gustavsvik familjecamping. #gustavsvik #gustavsvikscamping

Vi har inte mycket erfarenhet av camping i vårt vuxna liv så vi har inte supermycket att jämföra med. Men vi är väldigt kräsna och därav har vi inte bott på camping så mycket. Nu har vi ändrat uppfattning! Gustavsvik är toppen! Dit kommer vi att åka igen.

Det är fullt med aktiviteter för stora och små och man förundras över deras enorma utbud av saker att sysselsätta sig med. Campingen ligger bara precis utanför centrum så du kan lätt ta dig in till Örebro city om du önskar det.

Vi bodde i stuga, denna gången 20kvm. Helt ok, inte den snyggaste men ren, fräsch och låg jättebra. Storleken var lagom till vår familj på fyra. Visst, inte mycket svängrum men det är bara mysigt. Nästa gång blir det stuga på 30kvm då de är riktigt tjusiga invändigt, men som skrivet 20kvm är klart godkända! Stugan hade ett sovrum, badrum och sedan kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffor. Fanns öven altan med utemöbler och markis. Alla stugorna har parkering i anslutning.

Nedan ser ni lite bilder vi tagit på campingen och stugan. Observera att vi åkte nu när värsta högsäsongen är över, därav är det nästan folktomt.

  • Resa

Gillar

Kommentarer