Topp 5 hos Tekungen

Jag gillar verkligen te och tekungen har massor av spännande och prisvärda sorter.

För att vägleda har jag tagit fram en topp 5!

1. TEMPEL, Vi älskar sommaren, det känns nästan religiöst. Vi tänker oss sverige när det är som bäst. Stugan ute på landet, en varm klippa vid havet eller en skogspromenad. Alla har sitt tempel och det har vi försökt fånga i ett svart te dekorerat med ljung, pion och hallonbitar och en härlig smak av hallon, rabarber och grädde. Direktlänk!

2. BANANA JOE, Det är väldigt många som aldrig har druckit ett banate förut. Och det har ni gjort helt rätt i för att Det har aldrig funnits några bra. Förrän nu! Ett härligt svart te med smak av banankolan vi alla köpte i kiosken när vi var små. Dekorerat med tagetesblad, jordgubbsblad, äpplebitar och bananchips. Direktlänk!
3. SAINT-TROPEZ, oavsett om man längtar efter de första solstrålarna på en uteservering, eller att dansa sig genom varma nätter som aldrig tar slut, så har vi ett te som kan ta dig dit. Smaksatt med rosévin och apelsin är det den känslan i koppen varje gång. Direktlänk!
4. KARIBI, Melongodis! Vare sig du dricker det som iste i solstolen eller längtar efter att göra det med en varm kopp uppkrupen i soffan så är den här blandningen av aromatiskt solmogen melon, exotiskt syrlig tamarind och söta jordgubbar helt rätt för dig. Direktlänk!
5. EKO FLÄDER & ÄPPLE, I norden har vi en älskad tradition av fruktiga teer. Här med härliga svenska smaker av syrligt vinteräpple, fläder och friskhet från det gröna teet. Generöst uppblandat med bitar av äpple, citrusskal och ljungblomma ger det ett uppiggande friskt te som får oss att tänka på hoppful vår. Direktlänk!

Gillar

Kommentarer